Zwangerschapsyoga & postnatale yoga

Yoga &Soo geeft zwangerschapsyoga en postnatale yoga (voor mama & baby) op diverse plekken in Amsterdam-West, o.a. bij TULA en FemmeGym. 

Zwangerschapsyoga

Zwanger zijn is één van de meest bijzondere gebeurtenissen in je leven. Je lichaam verandert en bereidt zich langzaam voor op de komst van je kindje. Het moederschap is een intense transformatie, die soms onverwachte emoties met zich meebrengt. Lichamelijke klachten als vermoeidheid, pijn rondom het bekkengebied, rug en schouders zijn heel normale verschijnselen. Door middel van yoga ontstaat er meer ruimte in deze gebieden en leert je lichaam zich te ontspannen.

LEES MEER >

Postnatale yoga

Na de zwangerschap en bevalling zal je lijf een poosje nodig hebben om langzaam weer terug te veren en aan te sterken. Na 6 weken kun je weer wat verstevigende oefeningen doen. Samen zullen we dit op een zachte en rustige manier opbouwen en kun je je kindje dichtbij je houden. Naast yoga oefeningen, besteden we elke les ook aandacht aan een thema die jou als prille moeder bezig houdt. En is er ruimte om met andere moeders jouw ervaringen te delen.

LEES MEER >

“Al vroeg in mijn zwangerschap kwam Adisti op mijn pad. Wat een cadeautje! Wekelijkse yogalessen en af en toe een massage zorgden ervoor dat ik steeds beter alles kon omarmen wat er ontstond. Haar zachte aanrakingen en stem zorgden bij zowel de massage als yoga voor diepe ontspanning en gaven me het vertrouwen in mijn lijf dat ik nodig had.”

Laura

Meer weten?

Ben je benieuwd naar wat ik voor jou kan betekenen? Neem dan contact met mij op via het contactformulier of stuur mij een e-mail.