Postnatale yoga

Postnatale yoga

Postnatale yoga

Het moederschap is een intense transformatie, die soms onverwachte emoties met zich meebrengt. Lichamelijke klachten als vermoeidheid, pijn rondom het bekkengebied, rug en schouders zijn heel normale verschijnselen. Door middel van yoga ontstaat er meer ruimte in deze gebieden en leert je lichaam zich te ontspannen.

Na de zwangerschap en bevalling zal je lijf een poosje nodig hebben om langzaam weer terug te veren en aan te sterken. Na 6 weken kun je weer wat verstevigende oefeningen doen. Samen zullen we dit op een zachte en rustige manier opbouwen en kun je je kindje dichtbij je houden.

Naast yoga oefeningen, besteden we elke les ook aandacht aan een thema dat jou als prille moeder bezig houdt. En is er ruimte om met andere moeders jouw ervaringen te delen.

‘Heel erg fijn om er even uit te zijn, met tijd voor ons twee. Adisti begeleidt de mama’s en baby’s met alle liefde en kennis die ze heeft. Heerlijk om me even onder te kunnen dompelen in een bad vol aandacht voor mezelf en de baby.’

Ike en Mahru (6 weken)

Meer weten?

Ben je benieuwd naar wat ik voor jou kan betekenen? Neem dan contact met mij op via het contactformulier of stuur mij een e-mail.

Zwangerschapsyoga

Zwangerschapsyoga

Zwangerschapsyoga

Zwanger zijn is één van de meest bijzondere gebeurtenissen in je leven. Je lichaam verandert en bereidt zich langzaam voor op de komst van je kindje. Het moederschap is een intense transformatie, die soms onverwachte emoties met zich meebrengt.
Lichamelijke klachten als vermoeidheid, pijn rondom het bekkengebied, rug en schouders zijn heel normale verschijnselen. Door middel van yoga ontstaat er meer ruimte in deze gebieden en leert je lichaam zich te ontspannen.

Mijn yogalessen staan in het teken van de zwangerschap en het contact maken met je baby. Yoga laat de energie stromen, helpt je te ontspannen en is een goede voorbereiding op de bevalling. Op een zachte en veilige manier werken we samen aan een soepel en sterk lichaam.

De doorlopende yogalessen zullen bestaan uit het beoefenen van asana’s (yogahoudingen) en ademhalingstechnieken (pranayama) die je kunt gebruiken tijdens de bevalling.

 

 

 

 

‘ My body knows how to have this baby, just as I knew how to grow this baby ‘

Meer weten?

Ben je benieuwd naar wat ik voor jou kan betekenen? Neem dan contact met mij op via het contactformulier of stuur mij een e-mail.