Postnatale massage

Postnatale massage

Postpartum massage

Na de bevalling heeft jouw lijf weer tijd nodig om te herstellen. Dat noemen ze de postpartumperiode. De eerste 40 dagen na de geboorte van je kindje zijn ‘heilig’. Een periode waarin je in alle rust moet kunnen herstellen en je baby leert kennen, ook wel het vierde trimester. Lichamelijk kan het herstel soms zelfs wel 12 maanden duren en kun je je erg vermoeid voelen. De voedingen en het verzorgen, de slapeloze nachten, weer werken en eventuele broertjes of zusjes kunnen ervoor zorgen dat je misschien wel uitgeput bent.

Dat is helemaal niet gek, want moeder worden kan echt overweldigend voelen, zowel lichamelijk als mentaal en emotioneel. Want geboorte geven doe je met je hele wezen.

Tijdens een postnatale massage draait het allemaal weer om jou. In je lijf, ontspannen en alle verantwoordelijke taken even laten voor wat ze zijn. Een moment van rust en ontspanning voor jezelf!

Ben je geïnteresseerd in een uitgebreidere postpartum behandeling en zou je willen weten wat er allemaal nog meer op dat gebied mogelijk is? Dan bied ik met Postpartum Massage Nederland nog meer helende, koesterende en verwarmende behandingen!

When you massage someone, the levels of oxytocin go up in the brain, and oxytocin is one of the chemicals that drives attachment.

Helen Fisher

Een postnatale massage heeft positieve effecten op vermoeidheid, rug/schouder – en nekklachten, hoofdpijn en ondersteunt je lichaam tijdens het ontzwangeren.

Een postnatale massage kun je al ontvangen in je kraambed (afhankelijk van je bevalling) of na je kraamperiode.

Vanaf het moment dat Adisti binnenstapte voelde ik dat ik in goede handen was. Ik voelde me direct totaal op mijn gemak bij haar. Ze is er echt helemaal voor JOU en in een wilde kraamtijd voelde dat als een gigantsiche luxe. De massage zelf was heel fijn en bijzonder. Wat een fijne vrouw. Ik zou iedere mama een moment met Adisti aanraden!

Isabeau

Meer weten?

Ben je benieuwd naar wat ik voor jou kan betekenen? Neem dan contact met mij op via het contactformulier of stuur mij een e-mail.