Ontspanningsmassage

Ontspanningsmassage

Helende ontspanningsmassage

‘voor alle vrouwen, ook of je nu moeder of (nog geen) moeder bent’

Deze helende en ondersteunende ontspanningsmassage is een combinatie van zeer rustgevende langzame en lange massage bewegingen , klassieke massage en reiki. Ik werk intuïtief en stem de massage helemaal af op jouw lichaam en energie van dat moment.

Vanuit de holistische gedachte zijn lichaam en geest onlosmakelijk met elkaar verbonden.Ik nodig je graag uit om echt stil te staan en te voelen hoe het met jou is. Om jezelf weer écht te horen. De massage zet het (energetische) lichaam in beweging om verbindingen te herstellen en los te laten wat niet meer nodig is. Tegelijkertijd kan je lichaam weer ontvangen wat het daadwerkelijk nodig heeft.

Als je bij me komt, nemen we eerst tijd om te onderzoeken wat je nodig hebt in dat moment. We drinken een kopje thee zodat je letterlijk even kunt landen voordat je op de tafel komt liggen.

When you touch a body, you touch a whole person. The intellect, the spirit and the emotions. 

Jane Harrington

‘Je hebt hele zachte en tedere handen, maar achter die zachtheid schuilt een ontzettende sterke vrouwelijke kracht . Die kracht werd tijdens de massage bij mij ook weer aangezet. Alle mooie dingen die te maken hebben met vrouw zijn, liet je naar de oppervlakte komen. En doordat je samen met je intuïtie werkt, voel je precies aan waar je moet zijn. Subtiel en krachtig wakkerde je van alles in me aan. Door jouw aandacht en aanraking sta ik nu veel meer in mijn kracht.’

Aaike

 

‘Dankjewel voor de overheerlijke massage en je eeuwige fijne en open energie! Ik heb veel massages gedaan, maar jouw massages zijn echt zo fijn! Jouw openheid, energie en warmte voel ik in de massage en dat maakt het zo enorm fijn. Voor jou is het niet zomaar werk en ligt er niet zomaar een lichaam. Ook moet er niks, alles mag. Je voelt de ander goed aan. Afgelopen keer kwam ik met heel veel spanning binnen en viel ik uiteindelijk in slaap. Ik ging ontspannen weer weg met warmte en voelde mijn hart weer. Dankjewel lieverd! Zo fijn dat jij dit werk zo prachtig doet! Ik kijk alweer uit naar de volgende!’ 

Christina

Meer weten?

Ben je benieuwd naar wat ik voor jou kan betekenen? Neem dan contact met mij op via het contactformulier of stuur mij een e-mail.

Postnatale massage

Postnatale massage

Postpartum massage

Na de bevalling heeft jouw lijf weer tijd nodig om te herstellen. Dat noemen ze de postpartumperiode. De eerste 40 dagen na de geboorte van je kindje zijn ‘heilig’. Een periode waarin je in alle rust moet kunnen herstellen en je baby leert kennen, ook wel het vierde trimester. Lichamelijk kan het herstel soms zelfs wel 12 maanden duren en kun je je erg vermoeid voelen. De voedingen en het verzorgen, de slapeloze nachten, weer werken en eventuele broertjes of zusjes kunnen ervoor zorgen dat je misschien wel uitgeput bent.

Dat is helemaal niet gek, want moeder worden kan echt overweldigend voelen, zowel lichamelijk als mentaal en emotioneel. Want geboorte geven doe je met je hele wezen.

Tijdens een postnatale massage draait het allemaal weer om jou. In je lijf, ontspannen en alle verantwoordelijke taken even laten voor wat ze zijn. Een moment van rust en ontspanning voor jezelf!

Ben je geïnteresseerd in een uitgebreidere postpartum behandeling en zou je willen weten wat er allemaal nog meer op dat gebied mogelijk is? Dan bied ik met Postpartum Massage Nederland nog meer helende, koesterende en verwarmende behandingen!

When you massage someone, the levels of oxytocin go up in the brain, and oxytocin is one of the chemicals that drives attachment.

Helen Fisher

Een postnatale massage heeft positieve effecten op vermoeidheid, rug/schouder – en nekklachten, hoofdpijn en ondersteunt je lichaam tijdens het ontzwangeren.

Een postnatale massage kun je al ontvangen in je kraambed (afhankelijk van je bevalling) of na je kraamperiode.

Vanaf het moment dat Adisti binnenstapte voelde ik dat ik in goede handen was. Ik voelde me direct totaal op mijn gemak bij haar. Ze is er echt helemaal voor JOU en in een wilde kraamtijd voelde dat als een gigantsiche luxe. De massage zelf was heel fijn en bijzonder. Wat een fijne vrouw. Ik zou iedere mama een moment met Adisti aanraden!

Isabeau

Meer weten?

Ben je benieuwd naar wat ik voor jou kan betekenen? Neem dan contact met mij op via het contactformulier of stuur mij een e-mail.

Zwangerschapsmassage

Zwangerschapsmassage

Zwangerschapsmassage

De periode waarin je zwanger bent is een heel bijzondere tijd waarin er veel verandert in je lichaam. Veel voorkomende lichamelijke klachten zijn pijn in de rug, nek en schouders, het vasthouden van vocht, bekkenklachten, kramp in de kuiten en slecht slapen.

Zwangerschapsmassage kan een zeer belangrijke rol spelen bij directe verlichting van pijn en ongemakken tijdens de zwangerschap. Het verbetert de bloedcirculatie, waardoor afvalstoffen sneller het lichaam verlaten. Ook werkt de massage kalmerend, pijn bestrijdend en brengt het diepe ontspanning. En als jij ontspannen bent, voelt je kindje dat ook!

When you touch a body, you touch a whole person. The intellect, the spirit and the emotions. 

Jane Harrington

Vanuit een holistische benadering kan de ontspanning van een zwangerschapsmassage ook emotionele ondersteuning bieden en voor een moment van rust zorgen, waarbij er echte aandacht is voor jou en je kindje. De verbinding en liefde kan tussen jullie groeien door heel bewust aanwezig te zijn.

Voetreflexmassage

Soms laat je kindje wat langer op zich wachten en heeft het soms een klein zetje nodig. Zo rond de 40 weken zwangerschap gaan de geboortewerkers (verloskundigen/ gyneacologen) om je heen zich wat zorgen maken of je kindje binnen nu en twee weken geboren wil worden. De geboorte en bevalling is een nauwkeurige samenwerking tussen jou en je baby en valt eigenlijk niet te reguleren. Toch zullen de mensen om je heen je graag willen helpen en samen willen kijken naar een plan. Een natuurlijke manier voor het op gang brengen van de weeën en je lichaam een handje helpen kan een voetreflexmassage zijn. Deze massage is helemaal op de voeten gericht, waarbij ik ook je hele lichaam eerst even aanraak, zodat je helemaal kunt landen. De massage is diep ontspannend en tegelijk zal ik drukpunten in je benen en voeten stimuleren die een gunstig effect hebben op de ontspanning van je baarmoeder. Deze voetreflexmassage kun je vanaf 39 weken bij mij ontvangen.

Overtijdsbehandeling

Een overtijdsbehandeling kun je boeken als je voelt dat je door middel van lange en diepe ontspanning je kindje op een natuurlijke manier wilt uitnodigen. Deze uitgebreide massage start met het samen invoelen hoe je je op dat moment voelt. Zit er spanning, voel je ergens blokkades in je lijf? Door te praten en te voelen kan er spanning loskomen rondom de komst van je kindje. De massage zelf is lang om jou in optimale ontspanning te brengen, we visualiseren jouw bevalling en zetten intenties die op dat moment bij jou en je kindje aansluiten. Tijdens de massage zal ik alle drukpunten in je lichaam stimuleren die mee helpen in het loslaten en ondersteunen in het proces van geboorte geven.

 

Je kunt van een zwangerschapsmassage genieten vanaf drie maanden zwangerschap, tot en met de laatste dag.

Dankjewel voor de overheerlijke massage en je eeuwige fijne en open energie! Ik heb veel massages gedaan, maar jouw massages zijn echt zo fijn! Jouw openheid, energie en warmte voel ik in de massage en dat maakt het zo enorm fijn. Voor jou is het niet zomaar werk en ligt er niet zomaar een lichaam. Ook moet er niks, alles mag. Je voelt de ander goed aan. Afgelopen keer kwam ik met heel veel spanning binnen en viel ik uiteindelijk in slaap. Ik ging ontspannen weer weg met warmte en voelde mijn hart weer. Dankjewel lieverd! Zo fijn dat jij dit werk zo prachtig doet! Ik kijk alweer uit naar de volgende!

Christina

Meer weten?

Ben je benieuwd naar wat ik voor jou kan betekenen? Neem dan contact met mij op via het contactformulier of stuur mij een e-mail.