Zwangerschapsyoga

Zwanger zijn is één van de meest bijzondere gebeurtenissen in je leven. Je lichaam verandert en bereidt zich langzaam voor op de komst van je kindje. Het moederschap is een intense transformatie, die soms onverwachte emoties met zich meebrengt.
Lichamelijke klachten als vermoeidheid, pijn rondom het bekkengebied, rug en schouders zijn heel normale verschijnselen. Door middel van yoga ontstaat er meer ruimte in deze gebieden en leert je lichaam zich te ontspannen.

Mijn yogalessen staan in het teken van de zwangerschap en het contact maken met je baby. Yoga laat de energie stromen, helpt je te ontspannen en is een goede voorbereiding op de bevalling. Op een zachte en veilige manier werken we samen aan een soepel en sterk lichaam.

De doorlopende yogalessen zullen bestaan uit het beoefenen van asana’s (yogahoudingen) en ademhalingstechnieken (pranayama) die je kunt gebruiken tijdens de bevalling.

 

 

 

 

‘ My body knows how to have this baby, just as I knew how to grow this baby ‘

Meer weten?

Ben je benieuwd naar wat ik voor jou kan betekenen? Neem dan contact met mij op via het contactformulier of stuur mij een e-mail.