Helende ontspanningsmassage

‘voor alle vrouwen, ook of je nu moeder of (nog geen) moeder bent’

Deze helende en ondersteunende ontspanningsmassage is een combinatie van zeer rustgevende langzame en lange massage bewegingen , klassieke massage en reiki. Ik werk intuïtief en stem de massage helemaal af op jouw lichaam en energie van dat moment.

Vanuit de holistische gedachte zijn lichaam en geest onlosmakelijk met elkaar verbonden.Ik nodig je graag uit om echt stil te staan en te voelen hoe het met jou is. Om jezelf weer écht te horen. De massage zet het (energetische) lichaam in beweging om verbindingen te herstellen en los te laten wat niet meer nodig is. Tegelijkertijd kan je lichaam weer ontvangen wat het daadwerkelijk nodig heeft.

Als je bij me komt, nemen we eerst tijd om te onderzoeken wat je nodig hebt in dat moment. We drinken een kopje thee zodat je letterlijk even kunt landen voordat je op de tafel komt liggen.

When you touch a body, you touch a whole person. The intellect, the spirit and the emotions. 

Jane Harrington

‘Je hebt hele zachte en tedere handen, maar achter die zachtheid schuilt een ontzettende sterke vrouwelijke kracht . Die kracht werd tijdens de massage bij mij ook weer aangezet. Alle mooie dingen die te maken hebben met vrouw zijn, liet je naar de oppervlakte komen. En doordat je samen met je intuïtie werkt, voel je precies aan waar je moet zijn. Subtiel en krachtig wakkerde je van alles in me aan. Door jouw aandacht en aanraking sta ik nu veel meer in mijn kracht.’

Aaike

 

‘Dankjewel voor de overheerlijke massage en je eeuwige fijne en open energie! Ik heb veel massages gedaan, maar jouw massages zijn echt zo fijn! Jouw openheid, energie en warmte voel ik in de massage en dat maakt het zo enorm fijn. Voor jou is het niet zomaar werk en ligt er niet zomaar een lichaam. Ook moet er niks, alles mag. Je voelt de ander goed aan. Afgelopen keer kwam ik met heel veel spanning binnen en viel ik uiteindelijk in slaap. Ik ging ontspannen weer weg met warmte en voelde mijn hart weer. Dankjewel lieverd! Zo fijn dat jij dit werk zo prachtig doet! Ik kijk alweer uit naar de volgende!’ 

Christina

Meer weten?

Ben je benieuwd naar wat ik voor jou kan betekenen? Neem dan contact met mij op via het contactformulier of stuur mij een e-mail.