Motherblessings

Een motherblessing is een ceremonie waarbij jij als aanstaande moeder met warmte en zachtheid wordt omhuld.

Anders dan bij een babyshower, waar het over het algemeen om de baby draait, gaat het hier helemaal over jou. Een motherblessing is een rituele inleiding op de bevalling én op de wording van jou als moeder.

Met dierbare vrouwen om je heen ondersteunen we jou in de transitie naar het moederschap en omarmen we jouw zwangerschap en de reis die je tot nu toe met je kindje in jouw buik hebt gemaakt. We koesteren jou en je kindje door samen met bewuste aandacht stil te staan bij de magie van het leven.

Door middel van rituelen en een fijn samenzijn, creëren we een prachtige herinnering en zal je na de blessing vol liefde, inspiratie en vol vertrouwen in je lijf weer huiswaarts keren.

Just as a tree grows best when anchored firmly in the earth, so can a pregnant mother feel strong and capable when supported by a sisterhood of nurturing friends.

April Lussier

Wat kan ik voor jou doen?

Ik kan een gedeelte of de gehele motherblessing voor je organiseren. Helemaal afhankelijk van jouw wensen. Een blessing duurt gewoonlijk tuseen de drie en vier uren en ik zal deze helemaal voor je begeleiden, zodat jij ultiem kunt genieten op de dag zelf. Je kunt aangeven hoe je deze wilt invullen. Maar je kunt er natuurlijk ook voor kiezen om je te laten verrassen!

Dit allemaal uiteraard in goed overleg met jou en helemaal afgestemd op jouw behoeften.

 

 

Praktisch

 

Regel ik een ruimte en leg ik contact met alle lieve vrouwen die jij graag om je heen zou willen hebben;

Zorg ik voor alle benodigdheden en aankleding voor de ruimte;

Verzorg ik de invulling van de rituelen en

Begeleid ik de gehele ceremonie.

Meer weten?

Ben je benieuwd naar wat ik voor jou kan betekenen? Neem dan contact met mij op via het contactformulier of stuur mij een e-mail.