Holistische coaching

Holistische coaching voor tijdens je zwangerschap of het moederschap én in alle andere fasen van je leven.

Soms voel je je tijdens je zwangerschap of de eerste periode van het moederschap niet fijn. En snap je niet waarom iedereen het toch over die roze wolk heeft. Je hebt allerlei gevoelens waardoor je je zwangerschap niet op een prettige manier kunt ervaren. Dat kan zonder een aanwijsbare reden of er zijn omstandigheden waardoor deze periode een negatieve lading heeft.

Maar ook kun je op een ander moment in je leven het gevoel hebben dat je vastloopt. Dat oude stukken weer gezien willen worden of dat oude pijn plotseling omhoog komt. Soms kan het ouderschap dit blootleggen en wordt je gespiegeld. 

Herken je het dat je naar de buitenwereld doet ‘alsof’ je blij bent? Want dat hoort toch zo? Terwijl je je eigenlijk diep van binnen heel anders voelt.

Dan is een individueel coachtraject misschien iets voor jou;

Een coachtraject bestaat uit vier of zes sessies. Je kunt er ook voor kiezen om een traject te combineren met een energetische massage. De massage zorgt voor extra ontspanning en kan vastzittende blokkades in het lichaam weer in beweging zetten. Tevens zorgt het er ook voor dat de coaching kan integreren en landen in je lijf.

Birth is not only about making babies. Birth is about making mothers – strong, competent, capable mothers who trust themselves and know their inner strength.

Barbara Katz Rothman

Dit coachtraject is voor jou als:

je je bang of angstig voelt;

je je onzeker en/of verdrietig voelt;

je je verward voelt en je emoties soms alle kanten opschieten;

je niet of zelden kunt genieten van je zwangerschap of het moederschap

je het moeilijk vindt om 'in je lijf' te blijven;

je je belemmerd voelt door deze of soortgelijke emoties en heel graag bewust aandacht wil besteden aan je zwangerschap/moederschap

Met dit coachingstraject:

bied ik je een veilige omgeving om je te laten voelen wat er in je leeft. Je mag alles zeggen wat je denkt en wat je voelt. Ik vind niks raar of gek.

maken we ruimte in je hoofd en lichaam. Het kan zijn dat er daardoor nog meer emoties omhoog komen, waar je je wellicht niet bewust van was. Dit kan een poosje voor wat ongemak zorgen, maar uiteindelijk zal het je leiden naar meer mildheid en begrip voor jezelf én bevordert het een gezonde hechting met je ongeboren kindje.

Meer weten?

Ben je benieuwd naar wat ik voor jou kan betekenen? Neem dan contact met mij op via het contactformulier of stuur mij een e-mail.