Bevalworkshops

Ben je zwanger en wil je je graag samen met je partner voorbereiden op de aankomende bevalling? Of ben je al op onderzoek uitgegaan, maar heb je (nog) geen aansluitende en passende cursus gevonden voor jullie?

Dan is deze bevalworkshop misschien wel wat voor jullie.

De bevalworkshop is een ruim 2 uur durende informatieve en interactieve workshop die bij jullie thuis plaatsvindt. Van tevoren ontvang je een intakeformulier, zodat de workshop volledig op jullie behoeften kan worden afgestemd.

Tijdens de workshop ontvang je een hand-out en kun je me alles vragen wat jullie willen.

Lijkt zo’n privé sessie aan huis jullie wel wat? Dan kun je contact met me opnemen via e-mail of me bellen op 06 410 46919.

* tevens bied ik de mogelijkheid om in groepsverband (vanaf 3 stellen) de voorbereiding te ontvangen.

Tijdens de zwangerschap van onze dochter is Adisti bij ons thuis geweest om een bevallingsworkshop te verzorgen. Hier hebben we veel aan gehad. Niet alleen in praktische zin zoals wat je kunt verwachten tijdens de bevalling, maar ook vooral hoe we ruimte konden geven aan onze gevoelens. Adisti heeft het unieke vermogen om je op je gemak te stellen en je te verbinden met je partner.

Sophie

Wat weet je na de bevalworkshop?

de verschillende fasen van de bevalling;

adem - en massagetechnieken;

rol van de partner en kernthema's;

ontsluitings– en bevalhoudingen;

mogelijkheden waar en hoe je kunt bevallen;

Meer weten?

Ben je benieuwd naar wat ik voor jou kan betekenen? Neem dan contact met mij op via het contactformulier of stuur mij een e-mail.