Massage

Je kunt bij Yoga & Soo terecht voor zwangerschapsmassage en postnatale massage (na de bevalling). Maar ook als je niet zwanger bent en gewoon behoefte hebt aan een heerlijke holistische ontspanningsmassage, ben je van harte welkom!

Zwangerschapsmassage

De zwangerschapsperiode is een bijzondere tijd waarin er veel verandert in je lichaam. Zwangerschapsmassage kan een zeer belangrijke rol spelen bij directe verlichting van pijn en ongemakken tijdens de zwangerschap. Als jij ontspannen bent, voelt je kindje dat ook!

LEES MEER >

Postnatale massage

Na de bevalling heeft jouw lijf tijd nodig om te herstellen. Tijdens een postnatale massage draait het allemaal weer om jou. Een postnatale massage heeft positieve effecten op vermoeidheid, rug/schouder– en nekklachten en hoofdpijn en ondersteunt je lichaam tijdens het ontzwangeren.

LEES MEER >

Ontspanningsmassage

Deze holistische massage is een combinatie van rustgevende, langzame massage bewegingen en klassieke massage. De massage stem ik intuïtief af op wat jij nodig hebt en zet het lichaam in beweging om verbindingen te herstellen en los te laten wat niet meer nodig is.

LEES MEER >

“Adisti geeft heerlijke massages. Diepe ontspanning door haar krachtige en liefdevolle aanraking en aandacht. Het was bijzonder om te voelen wat een fijne vrouwenenergie ze heeft. Fijn, warm en kundig, waardoor ik heerlijk kon ontspannen. Dankjewel!”

Machteld

Meer weten?

Ben je benieuwd naar wat ik voor jou kan betekenen? Neem dan contact met mij op via het contactformulier of stuur mij een e-mail.