Coaching

Yoga & Soo biedt coaching aan in zowel individuele trajecten (holistische coaching en postpartum ondersteuning) als in groepsverband (Zwanger in verbinding). Naast deze trajecten kun je bij mij terecht met jouw geboorteverhaal.

Zwanger in verbinding (groepscoaching)

In de groepscursus Zwanger in verbinding ontdek je samen met andere zwangere vrouwen en door middel van gesprekken, yoga, mindfulness, (ademhalings-) oefeningen en evt. andere expressievormen hoe jij je (nog) meer kunt verbinden met jezelf en je kindje.

LEES MEER >

Holistische coaching

Soms voel je je tijdens je zwangerschap niet fijn. En snap je niet waarom iedereen het toch over die roze wolk heeft. Word je belemmerd door deze of soortgelijke emoties en zou je heel graag bewust aandacht willen besteden aan de beleving van je zwangerschap? Een individueel coachingstraject bij Yoga & Soo kan jou helpen inzicht te krijgen zodat je weer verder kunt op een manier die bij jou past.

LEES MEER >

Postpartum ondersteuning

Na je zwangerschap en bevalling breekt er een hele nieuwe periode aan. Deze – vaak overweldigende – periode na de bevalling ervaart elke vrouw anders. Voor veel vrouwen geldt dat ze er na de eerste weken alleen voor staan. Yoga & Soo ondersteunt jou heel graag in deze intense periode van herstel, aanpassen en een nieuwe balans vinden in het moederschap.

LEES MEER >

Geboorteverhalen

Wanneer je geboorte geeft, wordt niet alleen je baby geboren: op een bepaalde manier word ook jij als moeder geboren. Moeder worden is één van de grootste transities die we als vrouw kunnen ervaren en dat verhaal verdient het om gekoesterd te worden. Dit kan ondermeer door jouw geboorteverhaal de aandacht te geven die het verdient.

LEES MEER >

“Adisti werkt heel intuïtief; het hele proces is zij open voor wat er wil ontstaan. Ze sluit haarfijn aan bij wat er in je leeft, echt diep van binnen. Als je zelf nog niet weet wat er leeft, helpt zij je om hier contact mee te maken en dit onder woorden te brengen. Altijd geheel zonder oordeel. Kracht gecombineerd met zachtheid. Kwetsbaar en eerlijk.”

Joyce

Meer weten?

Ben je benieuwd naar wat ik voor jou kan betekenen? Neem dan contact met mij op via het contactformulier of stuur mij een e-mail.